Despre noi

Despre Noi

 

FF Group Romania este unul dintre jucatorii cei mai importanti din industria locala de fashion retail. Retailer pentru branduri internationale de fashion renumite, compania FF Group Romania a fost infiintata in anul 1999 sub numele de Elmec Romania si este in acest moment cel mai important retailer national de articole sportive si fashion, fiind parte a grupului international Folli Follie.

Compania detine o retea proprie de magazine exclusive Nike, precum si magazine multibrand care ofera un portofoliu de marci premium apreciat de catre cei mai exigenti clienti: Collective, Sport Loft, _KIX.Portofoliul de branduri distribuite si comercializate de FF Group Romania a impus necesitatea dezvoltarii unor concepte de retail multibrand inovatoare, care au devenit destinatia favorita a iubitorilor modei. In anul 2011 primul magazin Collective din Romania a fost deschis in Baneasa Shopping City – un concept modern de magazin multibrand care reuneste marci faimoase din lumea modei. Primul magazin Collective al grupului fost lansat in Atena in anul 2008 si, ca urmare a succesului de care s-a bucurat, a fost urmat de un nou magazin in Patras. Implementarea in Romania a conceptului Collective a venit ca o urmare fireasca a globalizarii politicii de retail a grupului.

Magazinele Collective comercializeaza colectiile de ultima ora ale brandurilor internationale de renume precum: Scotch&Soda, HUGO, BOSS, , Ted Baker, Converse, G-Star Raw, Guess, Nike, Karl Lagerfeld, Pepe Jeans London, Superdry, UGG si multe altele.

Viziunea noastra: Sa devenim lider incontestabil al pietei romanesti de retail pentru brand-uri de sportswear si fashion.

Misiunea pe care o indeplinim: Sa fim partenerul preferat al tuturor marcilor de renume, din domeniile fashion si sportswear, branduri care doresc sa fie prezente pe piata din Romania.

Valorile in care credem:

  • Satisfactia clientului
  • Pasiune pentru ceea ce facem
  • Profesionalism
  • Lucru in echipa
  • Initiativa si inovatie
  • Incredere, respect si responsabilitate