FF Group detine propriile concepte de retail multibrand, in cele mai mai importante centre comerciale din Romania: collective, Sport Loft, kix, Factory Outlet. In plus, compania opereaza o retea extinsa de magazine Nike.

CONCEPTE DE RETAIL

Collective
Sport Loft
Nike
Kix
Factory Outlet
Portofoliul premium de branduri distribuite si comercializate de FF Group Romania a impus necesitatea dezvoltarii unor concepte de retail multibrand inovatoare, care au devenit destinatia favorita a iubitorilor modei. Primul concept propriu multibrand lansat sub denumirea Famous Brands a devenit cunoscut si apreciat de toti iubitorii de moda, stil si brand-uri internationale. In anul 2011 un nou magazin de fashion a fost deschis in Baneasa Shopping City – primul magazin collective, un concept modern de magazin multibrand care reuneste marci faimoase din lumea modei. Primul magazin collective a fost lansat in Atena in anul 2008 si, ca urmare a succesului de care s-a bucurat, a fost urmat in de un nou magazin in Patras. Implementarea in Romania a conceptului collective vine ca o urmare fireasca a globalizarii politicii de retail a grupului. Noul concept a fost implementat cu succes in alte doua centre comerciale din Bucuresti, AFI Palace Cotroceni si Bucuresti Mall, urmand apoi Park Lake si flagship store-ul din Piata Universitatii. Premiza de la care a plecat noul concept de magazin este de a oferi vizitatorilor “a collection of famous brands”, care face ca magazinele collective sa fie in lista de preferinte a acestora. Magazinele collective comercializeaza colectiile de ultima ora ale brandurilor internationale de renume precum: Scotch & Soda, Calvin Klein Jeans, BOSS, HUGO, Karl Lagerfeld, Guess, Ted Baker, UGG Australia, Franklin&Marshall, Nike, Converse, G-Star Raw, Superdry, Gant Footwear, Pepe Jeans London, si multe altele.
Sport Loft reprezinta un concept premium si inovativ de retail multibrand, care are in protofoliu cele mai apreciate branduri de sport din intreaga lume. Magazinul localizat in Baneas Shopping Center si platforma sprt-loft.com comercializeaza cele mai noi colectii de echipamente sportive pentru alergare, baschet, fotbal, antrenamen si tenis, ale brandurilor internationale de top precum: Nike, Jordan, Adidas, Asics, New Balance, Under Armor, Saucony, Mizuno, Reebook, Hoka, Salomon si altele. Noul concept se bazeaza pe cele mai noi tehnologii digitale pentru a oferi o experienta memorabila si a permite sportivilor sa ia decizii informate cu privire la achizitiile lor. Facilitatile de ultima generatie sunt sustinute de zonele interactive „RunningExperience” - dedicata alergarii si „The Dunk Room”- dedicata baschetului, unde atletii pot testa echipamentele si pot primi informatii personalizate de la specialisti.
Nike este un brand inovator. Produsele Nike sunt apreciate atat de sportivii de performanta, cat si de cei care doresc sa practice sportul in mod ocazional, sau sa foloseasca un produs de incaltaminte sau imbracaminte casual stilat, performant si comod. Compania a fost fondata in 1964 sub numele Blue Ribbon Sports de catre Bill Bowerman si Phil Knight. A devenit oficial Nike Inc. la 30 mai 1978. Numelebrandului si al companiei a fost inspirat de la Nike (in greaca Νίκη), zeita greaca a victoriei.  
Magazinele de sneakers _kix au fost create pentru a satisface nevoile clientilor care sunt constant in cautarea colectiilor exclusive si limitate. Mix-ul de produse este format din modele selectate special de la cele mai populare branduri de pe piata, cum ar fi Nike, Jordan, Converse, Adidas, New Balance, Puma, Asics etc. Toate aceste branduri si modele coexista intr-un mediu modern si confortabil care permite clientilor _kix sa se bucure de experienta cautarii si descoperirii perechii de sneakers preferate. Magazinele _kix sunt situate in trei orase cheie din Romania: Bucuresti, Cluj si Timisoara.
Magazinele Factory Outlet si platforma factoryoutlet.ro reprezinta destinatia preferata a celor care cauta colectii de marca si etichete de designer la preturi de outlet pe tot parcursul anului. Cu patru magazine situate in Bucuresti, Constanta, Timisoara si Otopeni, Factory Outlet intampina zilnic si ofera o experienta unica de shopping clientilor aflati in cautarea celor mai bune oferte de outlet pentru branduri renumite. Vizitatorii pot alege din zeci de branduri internationale de renume, precum Boss Orange, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Converse, Folli Follie, Franklin & Marshall, Gant Shoes, Hamaki-Ho, Juicy Couture, Napapijri, Nike, Pepe Jeans, Scotch & Soda, Ted Baker sau UGG.