Nike Mercurial Vapor IX ofera performanta si viteza exploziva pentru cei mai rapizi jucatori din lume

Textura Nike Speed Control ofera ghetei aderenta si precizie suplimentara pentru a fructifica momentele decisive ale meciului

In conditiile in care jocul de fotbal actual este foarte tehnic si rapid, viteza in linie dreapta si abilitatea de a-ti depasi adversarul, reprezinta doar o parte din atuurile atacantilor completi. Gheata Mercurial Vapor IX combina performatele in domeniul inovarii cu traditia realizarii de ghete foarte usoare pentru jucatori de viteza. Astfel, acestia beneficiaza de o noua gheata pe care se pot baza atunci cand vor sa-si depaseasca adversarii printr-o combinatie letala de schimbari rapide de directie si sprinturi cu viteza exploziva.

Gheata Mercurial Vapor IX are o suprafata exterioara noua, complet reproiectata, ce ofera mai multa sustinere si precizie pentru jucatori. Acestia vor beneficia acum de o combinatie letala de viteza si tehnica, exact atunci cand au nevoie. Culoarea ghetei este fireberry, o culoare indrazneata care nu va trece neobservata pe terenul de joc.

Textura Nike Speed Control de pe suprafata exterioara reprezinta un semn distinctiv pentru noile ghete Mercurial si ofera jucatorilor increderea ca pot evolua cu viteza maxima si ca beneficiaza de aderenta si suport superioare.

Gheata Mercurial Vapor IX fixeaza foarte bine piciorul si elimina miscarile nedorite in interiorul acesteia. Zona calcaiului este moale, are dimensiuni reduse si imbunatateste confortul si performatele celor care vor purta aceasta gheata.

Colectiile Nike Mercurial inglobeaza cele mai noi tehnologii si ii ajuta pe jucatori sa aiba executii perfecte la viteza maxima. Suprafata exterioara a noilor ghete inglobeaza o textura pentru controlul vitezei, care se muleaza pe picior si ofera aderenta atunci cand este necesar, fara a compromite confortul oferit jucatorilor.

Tehnologia inovatoare Nike All Conditions Control (ACC) a fost utilizata si la constructia noului model Mercurial. Aceasta reprezinta un tratament special aplicat suprafetei exterioare a ghetei pentru a oferi precizie in controlul balonului indiferent de conditiile meteo in care se desfasoara partida.

Pentru un jucator care se bazeaza pe viteza exploziva si care foloseste gheata Mercurial Vapor IX, aderenta este esentiala. Perechea de crampoane din spate asigura o desprindere rapida pe gazon, iar designul asimetric si configuratia crampoanelor asigura un start exploziv. Crampoanele lamelare permit schimbari rapide de directie indiferent de viteza la care sunt executate.

Gheata Mercurial Vapor IX este construita pe o structura speciala care incorporeaza 2 piese diferite realizate din fibra de sticla, pentru a creste flexibilitatea si suportul, dar si pentru a oferi energia necesara in cele mai fierbinti momente ale jocului.

Mercurial a impresionat inca de la primul model, lansat in urma cu zece ani. Designul indraznet, culoarea incitanta au scos mereu in evidenta jucatorii, si Vapor IX nu face exceptie.