Folli Follie le numeste Femeile Autentice – “IT” Girls!

Viata pe o insula luxoasa poate fi oglinda perfecta a colectiilor indraznete din noul sezon, asa ca Folli Follie a calatorit pe insula Santorini, unde peisajele spectaculoase si porturile pentru ambarcatiuni de lux au captat perfect aceasta noua stare de spirit stralucitoare. Modele superbe, care ies imediat in evidenta, au fost special proiectate pentru femeia autentica, moderna, care doreste sa fie remarcata prin eleganta, energie si dragostea pentru distractie. Indiferent daca se plimba pe un scuter in jurul insulei sau admira un apus de soare inainte de o noapte stralucitoare in oras, adevaratele femei autentice ies in evidenta datorita simtului lor estetic. Ele inteleg ce trebuie sa faci pentru ca lumea sa te admire, iar propunerile ispititoare pe care Follie Follie le face in noua colectie sunt perfecte pentru a-si definitiva stilul vestimentar.

Regulile jocului

Santorini este fundalul perfect pentru a aduce la viata spiritul si vibratia acestui nou sezon. Peisajul spectaculos al acestei destinatii de vacanta apreciata de turistii din intreaga lume, reprezinta scena pentru cele doua personaje iconice Folli Follie, care au petrecut o zi in prietenosul soare Mediteranean. La femeile autentice admiram cel mai  mult stilul si pofta lor de viata molipsitoare. Folli Follie a redus intr-un set de cinci regului cele mai importante aspecte ale atitudinii lor pentru a insufla spiritul Femeilor Autentice femeilor Folli Follie din intreaga lume.  Nu conteaza daca o alegi doar pe cea favorita sau combini toate cele cinci reguli, cu siguranta esti pe cale sa aduci un suflu de aer proaspat tinutelor tale din aceasta vara. Deci, ce mai astepti? Fa-ti bagajele si vino alaturi de noi in insula Santorini pentru vacanta Folli Follie alaturi de Femeile Autentice!

Colectia Primavara/Vara 2013

Culori luminoase si detalii uimitoare abunda in ultima colectie de bijuterii, ceasuri si accesorii. Pentru a ramane in tendinte culoarea este vitala si Folli Follie propune colectii noi si produse bestseller care au fost actualizate cu elemente esentiale pentru a-i ajuta pe cei cale le poarta sa aiba un look mereu fresh. Au intrat in joc si noi modele, exotice si clasice deopotriva, a caror eleganta se reflecta in accesorii si bijuterii prelucrate cu mare finete pentru a deveni, nu doar un souvenir ci, o adevarata opera de arta.

Vino cu noi in Santorini alaturi de “It Girls” – Femeile Autentice, pentru o excapada glamour intr-un stil pe care nu il vei uita niciodata.