FF Group Romania a inaugurat primul magazin Nike din Romania dedicat baschetului

FF Group Romania, distribuitorul autorizat al brandului Nike în Romania, a inaugurat in centrul comercial ParkLake din Bucureşti primul magazin Nike din ţara noastră care se adreseaza in special iubitorilor baschetului. Magazinul are o suprafaţă de 330 de metri pătraţi si are zone specifice dedicate mai multor activitaţi sportive. Spatiul alocat baschetului, ce include si o zona importanta alocata brandului Jordan, ocupa peste 60% din suprafata. In magazin se regasec de asemenea produse pentru alergare, antrenament in sala si colectiile Sportswear destinate pentru timpul liber.

 „Ne bucuram ca am reusit sa inauguram cu succes primul magazin Nike din Romania care se adreseaza iubitorilor baschetului. Ne-am propus ca acesta sa devina o destinatie pentru jucatori si fani deopotriva, de unde sa isi poata achizitiona produsele favorite din colectiile Nike Basketball, Jordan, Lebron James, Kevin Durant si Kobe Bryant.” - a declarat Malina Soare, Director de Marketing al FF Group Romania.

Compania FF Group Romania, parte a Folli Follie Group – Grecia, este unul dintre cei mai importanţi distribuitori si retaileri naţionali de articole de sport şi fashion. Compania deţine la nivel naţional o reţea extinsă de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Calvin Klein Jeans, Folli Follie), magazine multibrand (collective, _kix) si magazinul online www.collectiveonline.com. FF Group România deţine în portofoliu branduri de renume internaţional cum ar fi: Nike, Converse, Folli Follie, Juicy Couture, Scotch&Soda, Franklin&Marshall, Calvin Klein Jeans, UGG Australia, Polo Ralph Lauren, Boss Orange, Armani Jeans, Pepe Jeans London, etc.