FF Group Romania a finalizat investitia intr-un proiect de referita din centrul Bucurestiului

Bucuresti, 23 mai 2016. FF Group Romania, subsidiara a grupului international FF Group Grecia, a inaugurat joi – 19 mai 2016, cel mai nou concept de retail si business in centrul Bucurestiului, un proiect spectaculos care imbina elemente ale arhitecturii interbelice, academism francez si art nouveau cu elemente moderne, minimaliste si sofisticate.

Constructia este situata pe strada Ion Campineanu nr. 2, in apropiere de de Piata Universitatii si are statut de monument istoric.  Investitia grupului in reconstructia si renovarea acestei cladiri de 5.000mp se ridica la circa 10 milioane Euro (pret in care este inclusa si achizitia proprietatii).

Ridicata initial la inceputul anilor 1900, constructia pastreaza in prezent elemente caracteristice perioadei respective, elemente de autenticitate si detaliile originale de arhitectura ale fatadelor. Proiectul are o functionalitate multipla si reprezinta deja un punct de atractie major al Bucurestiului, atat din punct de vedere al retailului de fashion – prin prezenta celui mai mare magazin collective deschis deja pe 3 niveluri, cat si prin cele 4 etaje destinate birourilor si noua locatie Biutiful care se va dechide anul acesta la ultimul etaj.

Designul interior surprinde prin contrast cu exteriorul; acest lucru este foarte vizibil in magazinul collective, unde fiecare nivel a beneficiat de o atentie deosebita acordata detaliilor, iar elementele clasice se imbina spectaculos cu cele moderne si minimaliste.

Spatiile destinate birourilor sunt generoase si au o suprafata vitrata mare ce ofera vizibilitate excelenta catre Teatrul National si Piata Universitatii, oferind un cadru de business ideal in centrul Bucurestiului.

Ultimul etaj al cladirii este cel mai spectaculos si va fi cu siguranta un element de atractie pentru cei care vor dori sa-si petreaca timpul intr-o atmosfera cu totul speciala, in timp ce vor admira panorama centrului Bucurestiului.

“Suntem foarte incantati ca putem inaugura astazi acest proiect, o cladire superba care reprezinta un reper in peisajul centrului capitalei. Prin finalizarea acestui proiect, FF Group Romania se poate mandri atat cu lansarea noului flagship-store collective, cat si cu performanta de a readuce la viata o cladire monument istoric.” – a mentionat Cristian Beznoska, CEO – FF Group Romania.