FF Group Romania a deschis un nou magazin collective în centrul comercial ParkLake din București

Magazinul și-a deschis porțile în centrul comercial ParkLake în urma unei investiții de peste 500.000 de Euro

Bucureşti, 5 octombrie 2016 FF Group Romania, subsidiară a grupului internațional FF Group Grecia, a inaugurat la începutul lunii octombrie un nou magazin collective, în centrul comercial ParkLake din București. Magazinul este al cincilea pe care compania il deține în capitală și are o suprafaţă de 575 de metri pătraţi. Investiția totală în amenajarea conceptului de retail a necesitat o investiţie de peste 500.000 de Euro, fără a include stocul inițial de marfă. Designul pastrează aceleași caracteristici moderne și minimaliste ca și în cazul celorlalte magazine și este proiectat pentru a scoate în evidență produsele și mărcile prin elemente inovatoare de mobilier și o ambianța avangardistă de shopping. Mix-ul de branduri de top și atmosfera fac din magazinele collective destinația favorită a iubitorilor modei, care iși pot achiziționa de aici piesele vestimentare favorite pentru orice sezon.

Magazinul comercializează cele mai noi colecții ale brandurilor internaționale de renume precum: Calvin Klein Jeans, Armani Jeans, Boss Orange, G-Star Raw, Converse, Franklin&Marshall, Juicy Couture, Nike, UGG Australia, Pepe Jeans London, Scotch&Soda, Maison Scotch, Steve Madden, Ted Baker, Gant, Hamaki-Ho,
„Prin deschiderea acestei noi locații collective în zona de est a Bucureștiului ne consolidăm poziția în capitală și rămânem fideli obiectivului nostru de a oferi iubitorilor de modă cele mai noi colecții ale unor branduri internaționale de prestigiu.” – a declarat Malina Soare, Director de Marketing al FF Group Romania.

Compania FF Group Romania, parte a Folli Follie Group – Grecia, este unul dintre cei mai importanţi distribuitori și retaileri naţionali de articole de sport şi fashion. Compania deţine la nivel naţional o reţea extinsă de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Calvin Klein Jeans, Folli Follie), magazine multibrand (collective, _kix) si magazinul online collectiveonline.com. FF Group România deţine în portofoliu branduri de renume internaţional cum ar fi: Nike, Converse, Folli Follie, Juicy Couture, Scotch&Soda, Franklin&Marshall, Calvin Klein Jeans, UGG Australia, Polo Ralph Lauren, Boss Orange, Armani Jeans, Pepe Jeans London, etc.