Elmec Romania devine FF Group Romania

Bucuresti, 30 ianuarie, 2014: Elmec Romania, subsidiara a grupului international Folli Follie – Grecia (FF Group), anunta schimbarea numelui in FF Group Romania. Schimbarea a devenit efectiva incepand cu data de 23 ianuarie 2014.

„Noua identitate vine ca o evoluţie fireasca pentru compania noastra, avand in vedere apartenenta la grupul Folli Follie. Planurile si structura companiei raman aceleasi, iar toate operaţiunile din Romania se vor derula sub numele de FF Group Romania SRL. In foarte scurt timp vom lansa si noul site, www.ffgroup.ro”, a declarat Cristian Beznoska, CEO al FF Group Romania SRL.

Compania, prezenta pe piaţa locala din anul 1999, administreaza o reţea extinsa in toate orasele mari ale ţarii: Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Constanţa, Deva, Iasi, Oradea, Ploiesti si Timisoara. FF Group Romania opereaza, astfel, 19 magazine monobrand, 7 magazine de tip multibrand si 3 magazine de tip outlet.

In cei 15 ani de prezenta in Romania, compania a devenit cunoscuta ca distribuitor al brandurilor Nike, Converse, Juicy Couture, UGG Australia, Scotch&Soda, G-Star Raw, Franklin&Marshall și retailer pentru brandurile Polo Ralph Lauren, Boss Orange, Napapijri, American Vintage, Pepe Jeans London etc.

Cel mai recent proiect de anvergura este reconstruirea si transformarea cladirii pe care o deţine in centrul Bucurestiului, pe Str. Ion Campineanu nr. 2, intr-un centru modern de retail si birouri. Proiectul se va finaliza la inceputul anului 2015 si presupune o investiţie de peste cinci milioane de euro. „Este cel mai amplu proiect pe care il avem acum in derulare. In paralel, pregatim pentru anul 2014 noi deschideri si modernizari de magazine, in centrele comerciale din Bucuresti. Acestea fac parte din strategia companiei privind dezvoltarea si consolidarea pozitiei pe piata din Romania. Este important pentru noi faptul ca, in ciuda unui climat economic care nu a fost intotdeauna stabil, am reusit sa identificam oportunitaţi in piaţa si sa ne maximizam potenţialul. In acelasi timp, pregatim pentru a doua parte a anului lansarea platformei noastre de e-commerce”, a adaugat Cristian Beznoska.

FF Group Romania SRL

Compania FF Group Romania, parte a Folli Follie – Grecia (FF Group), este unul dintre cei mai importanţi distribuitori si retaileri naţionali de articole de sport si fashion si are 370 de angajati. Compania deţine la nivel naţional o reţea extinsa de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Converse, Calvin Klein Jeans), magazine multibrand (collective, _kix), magazine de bijuterii si accesorii (Folli Follie) si magazine tip outlet.