ELMEC ROMANIA A PRELUNGIT CONTRACTUL DE DISTRIBUTIE A PRODUSELOR NIKE IN ROMANIA PANA IN ANUL 2017

Bucuresti, octombrie 2013: Elmec Romania, subsidiara a grupului Folli Follie – Grecia, distribuitorul oficial al brandului Nike in Romania, anunta prelungirea contractului de distributie a produselor Nike pana in anul 2017.

In decursul celor 14 ani de colaborare cu cel mai important producator de echipament sportiv, Elmec Romania a reusit sa dezvolte o retea de retail puternica si echilibrata la nivel national si sa colaboreze cu retaileri importanti de profil pentru distributia produselor Nike in cele mai importante orase din Romania.

 

 „Ne bucuram sa continuam parteneriatul de succes pe care il avem cu Nike. Succesul nostru se bazeaza pe adaptarea dinamica a mixului de produs la piata locala si este sustinut de efortul si experienta echipei noastre. Nike reprezinta cel mai important brand din portofoliul nostru si vom continua investitiile in dezvoltarea retelei de retail si distributie la nivel national. Un exemplu elocvent il reprezinta deschiderea recenta a noului magazin Nike din AFI Palace Ploiesti”, a declarat domnul Cristian Beznoska – CEO Elmec Romania.

Elmec Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata autohtona de sport si fashion. Compania administreaza in acest moment o retea de 25 de puncte de vanzare care comercializeaza brandul Nike, dintre care 15 magazine exclusive, 7 magazine multibrand si 3 magazine de tip outlet.

Elmec Romania se implica activ in sustinerea sportului de performanta, avand incheiate contracte individuale cu sportivi de calibru si un parteneriant cu FC Steaua Bucuresti, cea mai titrata echipa de fotbal din Romania.