Management team

Cristian Beznoska - CEO
Cristian Beznoska – CEO

Cristian activeaza in compania FF Group Romania inca de la inceputurile acesteia, din anul 1999, an in care a deschis primul magazin Nike din Romania. A ocupat initial functia de Director Retail pentru Divizia Sport. Experienta acumulata prin extinderea retelei de magazine Nike, lansarea brandului Converse in Romania, strategia indrazneata de business adoptata, precum si realizarile deosebite obtinute pe piata din Romania l-au propulsat in cadrul companiei. Din anul 2008, Cristian ocupa pozitia de CEO al FF Group Romania. Este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti din anul 1997.

Roxana Fieresteanu - Director Financiar si de OperatiuniRoxana Fieresteanu – Director Financiar si de Operatiuni

Roxana a urmat cursurile Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice, pe care le-a absolvit in anul 1998.
Intre 1998-2002 Roxana a ocupat pozitia de contabil la firma de contabilitate „Soter Consult”. Din anul 2002, Roxana Fieresteanu s-a alaturat echipei FF Group Romania, pe pozitia de contabil sef. Dedicatia permanenta, realizarile deosebite precum si succesele obtinute in cadrul activitatii sale au dus la promovarea ei in luna martie 2009. Roxana ocupa in prezent pozitia de Director Financiar si de Operatiuni al FF Group Romania si coordoneaza departamente cheie ale companiei: Contabilitate, Financiar, Logistica, IT, Achizitii, Tehnic.

Malina Soare -     Director MarketingMalina Soare – Director Marketing

Malina Soare este absolventa a Academiei de Studii Economice din anul 1997. Imediat dupa terminarea facultatii, a urmat doua cursuri post-universitare de specializare: un program de Management organizat de Institutului Politehnic si ASE, precum si un curs de PR si Comunicare la Facultatea de Comunicare si Jurnalism din cadrul Universitatii Bucuresti. Experienta practica in marketing a inceput-o inca din anul 1997, dupa ce a lucrat cativa ani, in timpul facultatii, pe piata de capital. Din 2007 s-a alaturat echipei FF Group in functia de Director de Marketing. Inainte de FF Group Romania, a lucrat pentru companii nationale si multinationale din domeniul FMCG, telecom, media si retail (Cadbury, Ericsson, Orange, HBO, Altex). In 2008 a absolvit programul international de International MBA din cadrul uneia dintre cele mai prestigioase scoli de business din lume – IE Business School din Madrid.

Laura Calistru - Director Resurse UmaneLaura Calistru – Director Resurse Umane

Laura Calistru coordoneaza si conduce din 2008 toate activitatile de resurse umane ale FF Group Romania – planificarea resurselor umane, recrutare si selectie, orientare si instruire, politica de compensatii si beneficii, evaluare de personal. Impreuna cu o echipa de 7 specialisti, elaboreaza si implementeaza politicile de resurse umane care sa asigure companiei necesarul de personal calificat pentru fiecare pozitie. De profesie psiholog, Laura a urmat si cursurile de Master in Managementul Resurselor Umane in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si detine un certificat profesional in management, in urma programului urmat la CODECS, OUBS UK.

Stefania Busuioc - Brand Manager Folli FollieStefania Busuioc – Brand Manager Folli Follie

Stefania Busuioc este absolventa a Universitatii Ecologice Bucuresti, specializarea Management. Si-a inceput activitatea in cadrul companiei Elmec Sport ABE din Grecia, unde in perioada 2005-2006 a ocupat pozitia de Merchandiser al Diviziei Sport. Din anul 2006 s-a alaturat echipei FF Group Romania, ocupand in prezent functia de Brand Manager pentru divizia Folli Follie.