Despre noi

FF Group Romania este unul dintre jucatorii cei mai importanti din industria locala de fashion retail. Distribuitor si retailer pentru brandurile Nike, Converse, UGG Australia, Emporio Armani, Juicy Couture, Calvin Klein Jeans, Scotch&Soda, G-Star Raw, Franklin&Marshall. Retailer pentru branduri internationale de fashion renumite.

Compania FF Group Romania a fost infiintata in anul 1999 sub numele de Elmec Romania si este in acest moment cel mai important retailer national de articole sportive si fashion, fiind parte a grupului international Folli Follie. Compania detine o retea proprie de magazine exclusive Nike, Folli Follie, Calvin Klein Jeans, precum si magazine multibrand care ofera un portofoliu de marci premium apreciat de catre cei mai exigenti clienti: Collective, Sport Loft si _KIX.

Portofoliul premium de branduri distribuite si comercializate de FF Group Romania a impus necesitatea dezvoltarii unor concepte de retail multibrand inovatoare, care au devenit destinatia favorita a iubitorilor modei. Primul concept propriu multibrand lansat sub denumirea Famous Brands a devenit cunoscut si apreciat de toti iubitorii de moda, stil si brand-uri internationale.

In anul 2011 un nou magazin de fashion a fost deschis in Baneasa Shopping City – primul magazin Collective, un concept modern de magazin multibrand care reuneste marci faimoase din lumea modei. Primul magazin Collective a fost lansat in Atena in anul 2008 si, ca urmare a succesului de care s-a bucurat, a fost urmat de un nou magazin in Patras. Implementarea in Romania a conceptului Collective vine ca o urmare fireasca a globalizarii politicii de retail a grupului. Odata cu lansarea noului magazin, Galeriile Famous Brands din Bucuresti Mall si Plaza Romania s-au aliniat noilor cerinte si si-au schimbat denumirea in “Collective”. Premiza de la care a plecat noul concept de magazin este de a oferi vizitatorilor “a collection of famous brands”, care face ca magazinele Collective sa fie in lista de preferinte a acestora.

Magazinele Collective comercializeaza colectiile de ultima ora ale brandurilor internationale de renume precum: Scotch & Soda, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Emporio Armani, Guess, Juicy Couture, UGG Australia, Franklin&Marshall, Converse, G-Star Raw, Ted Baker, Hamaki-Ho, TOMS, Pepe Jeans London, Nike, Gant Footwear.

Viziunea noastra

Sa devenim lider incontestabil al pietei romanesti de retail pentru brand-uri de sportswear si fashion.

Misiunea pe care o indeplinim

Sa fim partenerul preferat al tuturor marcilor de renume, din domeniile fashion si sportswear, care doresc sa fie prezente pe piata din Romania.

Valorile in care credem

Satisfactia clientului

Pasiune pentru ceea ce facem

Profesionalism

Lucru in echipa

Initiativa si inovatie

Incredere, respect si responsabilitate