Brooks Brothers intra in Romania in urma unui joint venture intre FF Group Romania si LT Apparel SA Grecia

BROOKS BROTHERS, legendarul brand american cunoscut in intreaga lume, intra pe piata din Romania in septembrie 2014.

Primul magazin Brooks Brothers din Romania se va deschide in Baneasa Shopping City si va fi operat de  LT Apparel Romania SRL, un joint venture intre FF Group Romania, subsidiara a grupului international Folli Follie si compania greceasca LT Apparel SA. Compania nou-creata are un capital social in valoare de 500.000 Euro si este detinuta in proportie de 51% de LT Apparel din Grecia si 49% de FF Group Romania.

FF Group Romania SRL

Compania FF Group Romania, parte a Folli Follie – Grecia (FF Group), este unul dintre cei mai importanți distribuitori și retaileri naționali de articole de sport și fashion și are 370 de angajați. Compania deține la nivel naţional o rețea extinsă de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Folli Follie, Calvin Klein Jeans), magazine multibrand (collective, _kix), şi magazine tip outlet.

LT APPAREL SA

Compania LT APPAREL SA din Grecia detine drepturile de distributie si promovare a brandului Brooks Brothers in Grecia, Cipru, tarile balcanice si Principatul Monaco. Incepand din anul 2008, compania a dezvoltat o retea de 15 puncte de vanzare Brooks Brothers in Grecia si Principatul Monaco.

DESPRE BROOKS BROTHERS:

Dupa aproape doua secole de existenta, Brooks Brothers opereaza in prezent peste 500 de magazine in 17 tari din intreaga lume si acopera linii complete atat pentru barbati cat si pentru femei si copii.

Fondat in anul 1818 in New York de catre Henry Sand Brooks, Brooks Brothers a devenit unul dintre brand-urile reprezentative in moda masculina, un promotor global al stilului american, care a inovat si influentat major moda internationala. Numele marcii a devenit sinonim pentru rafinament, calitatea incontestabila a produselor, eleganta clasica, tesaturile si croielile deosebite, inovatiile aduse in moda si atentia acordata tuturor detaliilor. In anul 1849, Brooks Brothers a revolutionat lumea modei fiind prima companie care a lansat colectii pret-a-porter. Brooks Brothers are cea mai indelungata istorie din Statele Unite, un mix autentic intre traditie, stil si inovatie, bazat pe intelegerea profunda a nevoilor si dorintelor unice ale diferitelor segmente de clienti.

Brooks Brothers reprezinta modelul pentru esenta stilului american, iar de-a lungul timpului a avut privilegiul de a crea tinute pentru 39 dintre cei 44 de presedinti americani, precum si pentru multe vedete de la Hollywood. Brandul continua sa reprezinte alegerea multor celebritati apreciate in intreaga lume.

Colectia Red Fleece de la Brooks Brothers va fi disponibila din toamna acestui an si in magazinele collective.